Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Van Conflict naar gezamenlijke Oplossing

18 juli 2022 @ 13:00 - 2 augustus 2022 @ 17:00

“Van Conflict naar gezamenlijke Oplossing”, een kortdurende leergang om de effectieve, inter-actieve methode SA-OS als interventie in te zetten bij conflicten tussen twee personen of twee partijen.

Als mediator, relatiecoach, organisatiecoach zijn conflicten tussen 2 personen of meerdere partijen vaak onderdeel van de opdracht. Conflicten kennen een verloop, waarbij escalatie vaak op de loer ligt. Als mediator of coach raak je betrokken bij het conflict als mensen of partijen er niet uit komen en het conflict misschien al is geëscaleerd.
Hoe komen beide partijen weer tot dialoog, tot waardering van elkaar? Immers, een conflict kan gezien worden als een tragische uitdrukking van onvervulde behoeften, waarbij inzicht in elkaars beweegreden leidt tot begrip van elkaar, waaruit een gezamenlijk antwoord op dit conflict kan ontstaan.
Soms kan het werk van een mediator erg lastig zijn. Lastig als je meer compassie krijgt met een van de andere partijen of je een conflict voorgeschoteld krijgt, waar niet uit te komen is, wat wel van jou wordt verwacht. Herken je je in dit beeld? Dan is deze kortdurende opleiding heel geschikt voor jou, vanwege een compleet andere insteek dan gebruikelijk ingezet wordt.

SA-OS van conflict naar oplossing def

 

Gegevens

Begin:
18 juli 2022 @ 13:00
Einde:
2 augustus 2022 @ 17:00

Organisator

Psychodramaplaza

—————————————————